Floarea vietii

Floarea vietii

Friday, January 20, 2012

LUNA NOUA în Vărsător 23 ianuarie 2012, ora 9:39


 
    Luna Nouă în Vărsător reprezintă un moment  în care Soarele se află în conjuncţie cu Luna într-un semn zodiacal .Acum este bine să planificăm, să începem  noi proiecte şi mai ales să gândim pozitiv căci tot ceea ce simţim şi exprimăm acum se va materializa în următoarea perioadă.  Trebuie să acordăm atenţie relaţiilor începute  acum . Este momentul în care nu vom mai simţi energia necesară desfăşurării unor activităţi  care până mai ieri le abordam cu atâta energie şi spontaneitate .
  Este o Lună Nouă aflată pe gradul 2:41 în Vărsător gradul sabian “ O furtună neaşteptată cu descărcări electrice”  ne îndeamnă să dezvoltăm starea de siguranţă pentru a ne adapta schimbărilor venite pe neaşteptate.  Acest grad subliniază caracterul spontan şi periculos al evenimentelor pentru care vom avea sentimentul că nu suntem pregătiţi să le facem faţă .
  Saturn aflat pe un grad karmic 29 :18 Balanţă , ne  obligă să aplicăm lecţia învăţată  în ultimii doi ani, într-un mod conştient, fără ca implicarea noastră la viaţa socială să fie considerată ca şi sacrificiu, ci ca o împlinire  pe calea spiritualităţii. Iar dacă drumul parcurs până acum părea să fi fost făcut, oarecum în derivă, acum vom trăi momente clare, conştiente prin care  vom mulţumi chiar şi în gând ,că ni s-a dat şansa de a repara ceva de care poate  nu eram pregătiţi să vedem şi eventual să corectăm. Saturn  ne obligă la acţiune  dar care este sprijinită în mod armonios de Neptun, aflat pe grad anaretic în Vărsător şi care ne ajută să privim cu înţelepciune către noi înşine pentru ca mai apoi să ne alăturăm aproapelui privindu-l cu căldură. Nu vom mai simţi frica, nesiguranţa că tot ceea ce gândim să construim nu se va împlini .Vom simţi energia care vine dincolo de înţelegerea noastră, o vom accepta aşa cum este , fără a mai judeca, dorindu-ne în egală măsură să învăţăm să ne iertăm şi să iertăm.
   Luna Nouă deschide drumul lui Marte retrograd în semnul Fecioarei ,începând din 24 ianuarie până în data de 14 aprilie 2012 . Este o perioadă pe care o vor simţi mult mai intens   nativii din semnele mutabile :  Fecioară, Peşti, Gemeni, Săgetători . Aceşti nativi se vor lovi de acele situaţii, probleme nerezolvate în perioada  noiembrie 2011- ianuarie 2012 ,acum li se dă posibilitatea de a rezolva anumite situaţii de viaţă   sau poate chiar de a continua ceea ce au inceput în acest interval de timp.
    Luna Nouă din Vărsător  are Ascendentul pe gradul 16 :40 în Peşti , semn de apă, mutabil ceea ce ne face să fim mai subtili, critici,atenţi la detalii dorindu -ne  transformarea, trecând de la starea de exaltare, de comunicare la starea de retragere în locurile care ne pot da echilibru , linişte sufletească . 
  Luna Nouă aflată în casa a XI –a indică o perioadă de construire şi de dezvoltare a relaţiilor interumane, un moment deosebit în care oamenii se aliază pentru a transpune în practică proiecte cu caracter caritabil şi umanist.  Acum se construiesc  relaţii bazate pe   solidaritate, spiritualitate, altruism. Este o perioadă în care nu ne vom mai dori solitudinea, ci vom căuta să împărtăşim durerea sau bucuria cu ceilalţi .
    În următoarea perioadă de 30 de zile este important să trăim fără frica de a construi , de a schimba tot ce ţine de mentalitate , de condiţia umană. Trebuie să învăţăm să ne deschidem sufletul într-un mod pozitiv, să învăţăm să renunţăm la egoism, la singurătate şi să acceptăm armonia cu noi înşine şi cu ceilalţi.
  Luna nouă coincide  cu începerea anului chinezesc - Dragonul de Apă -,este un an al începutului, al iniţiativei, al curajului. Acest an este norocos pentru cei care vor să schimbe ceva în viaţa lor, să-şi transfome modul de a gândi, de a fi, de a renunţa la lucrurile inutile . Este un an al celor care vor să deschidă drumuri, să depăşească limitele încercând să facă altceva decât ce făceau înainte .
     Luna Nouă  în Vărsător ne ajută să conştientizăm începutul, să –l explorăm cu înţelepciune şi curaj . Este deschiderea către noi înşine cu credinţă şi iubire.

No comments:

Post a Comment