Floarea vietii

Floarea vietii

Monday, February 20, 2012

LUNA NOUĂ ÎN PEŞTI


LUNA NOUĂ în Peşti , 22 februarie , ora 0 :34, are ascendentul în Scorpion, pe gradul 20, mesajul acestui grad O femeie dă la o parte două perdele întunecate ce închid intrarea către o cale sacră” . Un mesaj care exprimă atât de clar calea către credinţă după ce îndepărtăm frica, egocentrismul şi moralitatea dualistă . Ne transmite curajul  „ de a plonja în necunoscut” .
  În acest moment suntem atenţionaţi asupra necesităţii de a ne conecta la Conştiinţa Universală. Suntem încurajaţi să lăsăm îndoiala la  o parte şi să punem în aplicare dorinţele cele mai mari. Proiectele capătă forţă, gândurile exprimate acum se vor pune în mişcare prin acţiunea concretă . Oportunităţile există , mesajul este clar, cine vrea să vadă şi să simtă poate să construiască  cu mai mult optimism şi curaj .  Sextilul creat dintre Soare şi Pluton, cât şi cel dintre Soare şi Jupiter din Taur ne creează porţile către creativitate, aplicarea în planul concret a ceea ce am proiectat doar la nivel mental . Ce gândim în această perioadă de timp, cu certitudine se va şi împlini. Nativii care vor beneficia de mai mult optimism şi încredere , în această perioadă: cei din Peşti, Taur, Fecioară, Capricorn şi Scorpion .
    Ni se cere să ne concentrăm pe gânduri pozitive, încercând să stopăm tendinţa către ranchiună, ceartă care este amplificată de aspectul încordat dintre Marte retrograd din Fecioară şi Mercur (aflat în cădere ) în zodia Peşti .
    Este vorba de o săptămână destul de încordată prin care vom simţi invidia , nemulţumirea, poate fi vorba de reproşuri nejustificate. Important este să nu renunţăm în a construi, să  conştientizăm că tot ceea ce vine spre noi este pentru a ne testa maturitatea spirituală, iar dacă reuşim să trecem acest test cu bine, putem spune că am mai pus o cărămidă la construirea propriei evoluţii. Cei mai expuşi la starea de nemulţumire sunt nativii din Peşti şi Fecioară, urmează Gemenii, Săgetătorii, Racii, Capricornii şi  Berbecii . Fiecare dintre noi, indiferent de zodie, va simţi starea de nemulţumire, tensiune.
  Acumularea extraordinară de energie de pe această axă a spiritualităţii Peşti – Fecioară ne avertizează că tot ce am acumulat până acum, din punct de vedere spiritual, trebuie folosit într-un mod constructiv , concret, iar fiecare gând, proiect nou  trebuie alimentat cu încredere şi curaj .   
 Lună Nouă în Peşti ne îndeamnă să renaştem, să clădim, să lăsăm resentimentele, ura, orice gând negativ undeva departe de corpul nostru energetic ,lăsând spiritualitatea să ne invadeze. Nu trebuie să depunem un efort extraordinar, se va manifesta la un nivel mult mai subtil decât putem crede.
  Triunghiul minor cu focarul în stelium din Peşti ( Neptun, Luna, Soare, Chiron) ne spune despre transformări subtile ce vor avea loc cu efect pe termen îndelungat . Chiron ne dă speranţa că suntem pe drumul cel bun pentru a ne vindeca  rana care încă ne mai ţine legaţi de materialitate şi care ne provoacă atâta durere. Chiron se află atât de strâns legat de această Lună Nouă încât este imposibil să nu primim acel mesaj de a renaşte mai buni, mai pozitivi, chiar dacă această renaştere se va produce prin durere .
 Venus se află în careu cu Pluton în Berbec ceea ce creează  stare de neliniste, neîmplinire în relaţiile sentimentale .Cei mai afectaţi de acest aspect sunt nativii din Berbec, Capricorn .
   Acest moment de Lună Nouă  spirituală ne îndeamnă la a iniţia  proiecte, sa conturam planuri pe care să le punem în aplicare . Este un moment în care ni se deschid ferestre pentru a primi lumina binefăcătoare din astral .
   Suntem chemaţi să descifrăm mesajele primite !
   Pace, lumină şi iubire!

No comments:

Post a Comment