Floarea vietii

Floarea vietii

Wednesday, March 21, 2012

Luna Nouă în semnul Berbec, 22.o3.2012, ora 16:37, ora României


    Luna Nouă marchează un nou început de ciclu al fazelor Lunii.Energia Lunii Noi se simte cu câteva ore înainte ( 18 ore) dar şi după acest moment. Energia este minimă. Este un moment în care putem iniţia proiecte, planifica, să gândim un nou început sau o nouă strategie pentru proiectele deja începute, să ne deschidem mental şi afectiv.Vitalitatea este mare şi totul este proaspăt şi nou. Este cea mai bună perioadă pentru a incepe refacerea nutriţională după o dietă , un regim de detoxifiere. Favorizează recuperarea după o intervenţie chirurgicală. Este foarte important să ţinem cont şi de celelalte aspecte importante ( Mercur, Marte, Saturn retrograd) care ne cer cu insistenţă reevaluări, corectări în proiectele deja începute.
    Este o Lună Nouă prin care primim un nou suflu, renaştere, dorinţa de a ne curăţa la nivel mental şi sufletesc .Acceptăm mult mai uşor shimbările venite în viaţa noastră, simţim nevoia de a o lua  de la capăt mai curajoşi, mai dinamici. Oportunităţile vor apărea în viaţa noastră şi vom reuşi să le valorificăm dacă acceptăm să dăruim în mod necondiţionat. Este un moment prielnic în care mesajele vor veni într-un mod ciudat, neaşteptat, ni se vor revela lucruri pe care până  acum  le simţeam într-un  mod  nedefinit.Avem curajul să ne debarasăm de trecut. Chiar dacă nu dorim acest lucru, evenimentele din preajma Lunii  Noi ne vor forţa să luăm o decizie clară vizavi de drumul pe  care l-am ales.
    Conjuncţia Planetelor Uranus şi Mercur (retrograd) cu Luna Nouă ne ajută să vedem clar deciziile corecte pe care trebuie să le luăm în proiectele şi relaţiile noastre. Vom vedea într-un mod concret oportunităţile legate de profesie, hobby. În funcţie de astrograma personală a fiecăruia lucrurile pot fi destul de diferite.
    Luna Nouă se află pe axa I-VII, o axă a parteneriatului şi a relaţiilor interumane, ne ajută să identificăm ceea ce suntem prin căutarea confirmării în ochii celorlalţi. Este o perioadă în care experienţele subiective ne afectează modul de a privi alţi oameni.  Dragostea, începerea unor relaţii cu alţi oameni ni se vor revela într-o altă lumină. Forţele vitale vor fi stimulate în mod deosebit de către relaţiile interpersonale.
     Ascendentul momentului de Lună Nouă se află în semnul Fecioarei, semn mutabil, de pământ, ne dă dorinţa de a cerceta în profunzime orice detaliu. Vom fi mult mai prietenoşi, socializarea ia amploare. Guvernatorul ascendetului este Mercur aflat în mers retrograd şi conjuncţie cu Luna Nouă. Trebuie să revenim asupra lucrurilor nefinalizate, să acordăm mai multă atenţie detaliilor în proiectele noastre, informaţiile vor căpăta mult mai multă forţă şi se cere o atenţie sporită în ceea ce transmitem, felul în care  realizăm acest lucru.
    Marte retrograd se află în casa a XII-a a momentului de Lună Nouă, ceea ce ne va da un imbold la revoltă împotriva societăţii sau a tot ce ţine de inconştientul propriu sau chiar în inconştientul colectiv. Puterea marţiană, în acest caz, poate fi folosită pentru a pătrunde prin vechile iluzii sau „ depozite karmice”.
    Gradul sabian al acestui moment de Lună Nouă este „ Un comic dezvăluie natura umană”. Mesajul acestui grad ne îndeamnă să ne privim într-un mod obiectiv atât pe noi înşine cât şi pe ceilalţi.
    Este un timp în care trebuie să privim fără teamă în noi înşine. Suntem chemaţi să construim lăsând la o parte prejudecăţi, trecutul, relaţiile care ne împiedică să contruim cu sinceritate şi dinamism. Energia care curge necontenit din univers trebuie lăsată să se manifeste într-un mod firesc, natural în  noi. Ni se vor revela situaţii aproape stranii. Să acceptăm schimbarea !
    Mult succes!
    Pace, lumină şi iubire!

  

No comments:

Post a Comment