Floarea vietii

Floarea vietii

Wednesday, March 7, 2012

Lună Plină în semnul Fecioarei 8 martie 2012, ora 11:39’’:28’, grad 18:13 Fecioară


        
      În faza de Lună Plină se realizează aspectul de opoziţie al Soarelui cu Luna, care ajunge la maximul de luminozitate. Acest aspect se produce  cu Luna aflată pe gradul 18:13 în semnul Fecioarei, Soarele se află pe gradul 18:13  în semnul Peşti.
     Influenţa energetică se simte cu câteva ore înainte de aspectul maxim ( 14-18 ore) dar şi după acest moment. Emoţiile sunt trăite cu intensitate maximă, stări de agitaţie , insomnie, ameţeli, dureri de cap. Este vorba de tensiune psihică şi nervoasă amplificată. Nu se recomandă intervenţiile chirurgicale în acest moment, existând un risc crescut de hemoragie. Luna Plină însă, poate să confere intuiţie clară, o minte deschisă, pertinentă, obiectivitate şi simţul perspectivei. Poate aduce însă şi confuzie, instabilitate şi ezitare. Luna Plină aduce putere şi energie să se împlinească tot ceea ce am planificat, gândit, iniţiat în perioada de Lună Nouă .
      Mesajul gradului sabian „ O masă de spiritism”. Este vorba de abilitatea de a intra în contact cu cotloanele cele mai profunde ale sufletului şi cu senzitivitatea la comunicările şi semnele psihice. Este  un stadiu în care se cere o deschidere pasivă către necunoscut. Farmecul ei poate corupe, în mod subtil, mintea aspirantului, dar în unele cazuri, aceasta poate fi prima manifestare a ghidării interioare. Există o dificultate în a  evalua în mod corect ce sau cine face ghidarea.
       Conjuncţia Lunii cu planeta Marte retrogradă în semnul Fecioară aflată în opoziţie cu Soare din semnul Peşti ne avertizează asupra acţiunilor nechibzuite, agresive, accentuează încăpăţânarea, iritabilitatea, starea de răzbunare. Pot avea loc accidente de orice fel . Nativii din zodia Fecioarei sau cu ascendentul în acest semn , sunt predispuşi la îmbolnăviri datorate epuizării şi a necazurilor survenite ca urmare a condiţiilor dificile de muncă.
     Ascendentul Lunii Pline în semnul Fecioară se află în Rac, semn cardinal, de apă. Este un semn al tradiţiei, familiei, îndeamnă la visare. În semnul Rac  capacităţile de clarvedere  capătă amploare , ne dă daruri psihice. Aici viaţa capătă varietate, experienţe subtile care ne influenţează fără să fie evidente. Suntem mult mai sensibili, trecem prin schimbări de la un moment la altul. Suntem strângători şi grăbiţi să acumulăm cele necesare existenţei. Parcă ne dorim mult mai mult să fim încurajaţi şi aprobaţi de către ceilalţi. Guvernatorul zodiei Rac este Luna care  se află în semnul Fecioarei, casa a IV-a a momentului. Este amplificată dorinţa de a trăi aproape  de casa copilăriei, de părinţi, de prietenii apropiaţi sufletului nostru. Vor avea loc experienţe de viaţă care să ne afecteze emoţional, experienţe bruşte,  decisive, transformatoare.
    Soarele aflat în opoziţie cu planeta Marte retrograd predispune la atacuri fulgerătoare, acute de accidente, răni, arsuri şi pericolul reprezentat de toate afecţiunile inflamatorii.
    Odată cu intrarea planetei Venus în semnul Taur, 5 martie, simţim dorinţa mai mare de confort şi  vom beneficia de satisfacţiile aduse de latura materială. Venus conlucrează împreună cu planeta Jupiter la obţinerea de bunuri materiale dar şi la împlinirea dorinţelor legate de planul afectiv. Planeta Venus se află în aspect armonios cu octava lui superioară planeta Neptun, ceea ce dă  inclinaţii deosebite către latura  creatoare a vieţii, dar şi stare de bucurie, entuziasm trăite într-un mod aproape mistic.Acum se manifestă atributele cela mai rafinate ale fiinţei. Acest aspect va aduce câştiguri şi satisfacţii obţinute prin intermediul prietenilor, cunoştinţelor şi asociaţilor. Acum sunt avantajate preocupările mistice.
     Persoanele născute în jurul datei de 8 în semnele mutabile : Fecioară, Peşti, Gemeni, Săgetător, vor simţi mult mai intens influenţa acestei energii . Acest lucru este valabil şi pentru ceilalţi nativi mai ales dacă au planete personale  aşezate în aceste semne sau  ascendentul, descendentul , mijlocul cerului în jurul gradului 18:13 Fecioară, Peşti, Gemeni, Săgetător.
    Să nu uităm că totul este susţinut să se transforme. Dacă ţinem cont de mesajele primite din astral, cu siguranţă vom traversa mult mai uşor momentele de neputinţă .
        Să trăiţi în lumină!

2 comments:

  1. Pofta buna la "masa" gradului sabian !!! si sa te bucuri de bucate :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete