Floarea vietii

Floarea vietii

Wednesday, July 18, 2012

LUNA NOUĂ în semnul Rac, 19 iunie 2012, ora 7:24 “ LASĂ SUFLETUL SĂ SE MANIFESTE!”


     Luna se află în conjuncţie cu Soarele în semnul Rac pe gradul 26:55. Luna se află între Pământ şi Soare şi nu va putea fi vizibilă de pe pământ. Acest moment de Lună Nouă are loc la ora 7:24’.
    Fiecare fază de Lună Nouă înseamnă începerea unui nou ciclu şi este foarte bună pentru iniţierea de proiecte şi planificare. Primele 14 zile ale ciclului lunar indică perioada de manifestare a Lunii în creştere, care este cea mai bună perioadă pentru a construi, planifica, proiecta putând dezvolta acţiuni noi, importante ce presupun un grad mare de dificultate.
    Influenţa energetică a lunii se simte cu aproximativ 18 ore înainte şi după momentul maxim. Este vorba de energie minimă şi ar fi cel mai potrivit să nu acţionăm în aceste momente. Este bine să gândim acţiunea, să ne deschidem mental şi afectiv către ceea ce ne dorim, să consumăm multe lichide, să avem o alimentaţie uşoară în această perioadă.
   Mesajul gradului sabian al Lunii Noi „ O furtună violentă într-un canion plin cu case scumpe” se referă la confruntări ce aduc transformări sociale. Individul trebuie să facă faţă  schimbărilor ce vin şi poate  ajunge la o metamorfozare interioară ca rezultat al crizei pe care a fost capabil să o accepte ca pe o provocare personală. Este o provocare de a întâmpina o situaţie de criză produsă de forţe karmice necontrolabile ce pot duce la un catharsis reuşit.
    Luna Nouă are loc pe casa a XII-a a momentului, o casă a constrângerilor, a sacrificiilor, suntem puşi în faţa experienţelor ce rezultă prin subjugările eului, constrângeri de orice fel. Este un tărâm al decepţiei, al iluziilor magice. Dorinţa de a evada din realitatea cotidiană prin experienţe psihice, meditaţie. Este o casă a misticismului care ne îndeamnă să căutăm dincolo de lumea materială. Acum încercăm să reconstruim ceea ce s-a destrămat, dar este vorba de o reconstrucţie plină de speranţă. Frica poate fi învinsă acum şi există certitudinea că ne putem ridica deasupra a tot ce părea că ne învinge la nivel mental sau sufletesc.
   Planeta Mercur se află în conjuncţie cu ascendentul momentului aflat în semnul Leului. Mesagerul lui Dumnezeu ne îndeamnă să învăţăm, să ascultăm mesajele ce vin acum din planul subtil pentru a ne ajuta să ne transformăm. Mercur reprezintă comunicarea, mintea, , tiparele mentale ale fiecăruia dintre noi. Mercur aflat acum în retrogradare ne îndeamnă la introspecţie, încetineşte comunicarea cu celălalt, ca şi cum ar vrea să ne mai dea timp pentru a ne cerceta mintea, sufletul. Este momentul pentru curăţenie în mintea noastră. Uranus retrograd din data de 13 iulie 2012, este o planetă ce acţionează în viaţa noastră prin intermediul celorlalţi. Suntem acum conectaţi , într-un mod benefic, la mentalul colectiv.
    Mercur ne trimite momentele de surpriză, lucruri stranii, ciudate dar în spatele cărora  se află mesaje, răspunsuri pe care poate că le aşteptam de ceva timp. Activităţile care implică comunicarea, vor avea mult de suferit acum, apar întârzieri, complicaţii relaţionale datorate  comunicării deficitare.
    Cu Luna Nouă în casa a XII-a trebuie să învăţăm lecţia detaşării, să renunţăm la posesivitate, vom întâlni acum persoane în acord sentimental cu noi, întâlniri karmice, dar nu neapărat şi benefice pentru sufletul nostru. Simţul familial va fi destul de dezvoltat în acest timp, este acel sentiment de „ dor de casă”.
    Trigonul dintre Mercur şi Uranus dezvoltă intuiţia, ne arată direcţia care trebuie urmată în planul pe care îl gândim odată cu Luna Nouă. Este momentul să acţionăm cu optimism, iluminarea mentală va apărea atunci când trebuie. În spatele agitaţiei, al perturbărilor de tot felul vor exista momente de claritate mentală în care să putem lua decizia corectă.
   Relaţia  de sextil dintre Venus şi Mercur îndeamnă la voioşie, stare de optimism. Oferă un caracter sociabil, prietenos, amabilitate, se leagă prietenii constructive.
   Relaţia de careu dintre Marte şi Pluto predispune la starea de nelinişte, tulburare interioară, ceea ce poate duce la manifestări iraţionale.
 Jupiter în careu cu Neptun amplifică fraudele şi trădările, speculaţiile, pericolul trădărilor sau al necinstei, pot apărea probleme legate de acte, documente, dar şi de medicamente, intoxicaţii.
    Aspectul de careu dintre Luna Nouă şi Saturn ( în Balanţă) se cere  perseverenţă în atingerea scopurilor, pot apărea obstacole de tot felul, dezamăgiri şi răsturnări de stituaţie la care se adaugă lipsa oportunităţilor şi apariţie unor momente critice. Sunt defavorizate speculaţiile financiare. Pot apărea acum neplăceri , piedici şi tergiversări care au de-a face cu documentele şi educaţia.
   Mesajul gradului sabian al ascendentului Lunii Noi este „ un suflet uman căutând posibilităţi de manifestare exterioară”. Există un moment în care sufletul nu mai poate , nu mai rezistă atunci când vede că mai multe  drumuri sunt blocate. Atunci vine eliberarea dramatică. Este momentul în care trebuie să laşi sufletul să vorbească răspicat! Permite-i tonului adevărat al fiinţei tale să se manifeste calm, usor...Aşteaptă-te la o varietate de consecinţe.
   Lasă sufletul să se manifeste!
 Lasă lumina să îţi inunde sufletul!

No comments:

Post a Comment