Floarea vietii

Floarea vietii

Thursday, August 9, 2012

Planeta Mercur în semnul Leului


    În data de 8 august 2012, Planeta Mercur se află în mers direct de pe gradul 1 în semnul Leului. Mesajul gradului “ Sângele năvăleşte în capul unui om când energiile sale vitale sunt mobilizate sub imboldul ambiţiei. Simbolul cheie pentru acest grad descrie o ridicare a energiei de la inimă la cap, un proces de mentalizare”. Cuvântul cheie poate fi CONFLAGRAŢIE. Energiile eforturilor biologice, pe măsură ce ele irump, mai mult sau mai puţin forţate, în câmpul conştiinţei.
    După o perioadă de dezorientare mentală, de neputinţa de a ne face înţeleşi în ceea ce priveşte exprimarea propriilor sentimente, păreri, iată că a venit vremea să trecem la treabă. Poate că această perioadă a fost resimţită foarte greu mai ales de către persoanele care lucrează în domenii ce ţin de transmiterea de informaţii, mass-media, transport, colaborări de orice fel. O perioadă destul de grea şi în relaţiile de prietenie şi/sau  de cuplu.
    Mercur aflat acum în mers direct ne aduce claritate mentală, avem mai mult curaj în a ne exprima punctul de vedere, argumentăm, găsim şi punem pe tapet dovezi, găsim informaţia corectă de care avem nevoie. Suntem din nou pe direcţie, continuăm la proiectele care ne aşteaptă pe birou, la servici, conversaţiile îşi reiau cursul firesc, calm, găsim modalitatea corectă de exprimare a gândurilor. Intuiţia este de partea noastră, iar mesagerul lui Dumnezeu vine cu informaţii constructive. Strategiile pot fi valorificate, puse în practică, există acum o hărnicie de neînţeles, parcă am vrea să recuperăm “timpul pierdut”, ca şi cum Mercur în mersul lui retrograd... ne-a dat un concediu forţat.
     Mercur aflat în semnul Leului ne dă ambiţie, spirit critic, luciditate, aici străluceşte şi acţionează fără subtilitate. Mercur în acest semn ajută la exprimarea creativităţii, dezvoltă simţul organizării, ne redă optimismul, atitudinile şi cuvintele sunt strălucitoare.
    Este un timp al exprimării, rezolvării problemelor legate de documente, a venit timpul să privim cu seriozitate la semnarea contractelor de colaborare. Se recomandă o mare atenţie la tot ceea ce proiectăm acum, până la Luna Nouă din 17 august, după care este foarte bine să lansăm, să punem în practică tot ce am gandit până atunci.
    Suntem acum în măsură să înţelegem semnificaţia mesajelor venite pe orice cale, să conştientizăm că tot ceea ce primim acum de la mesagerul lui Dumnezeu, are un rol deosebit în evoluţia noastră ca şi fiinţe spirituale.
    În data de 22 august , Mercur ajunge pe gradul 12 din semnul Leului, este punctul din care şi-a început retrogradarea în data de 17 iulie. Este momentul în care pornim noi acţiuni, această dată coincide cu intrarea Soarelui în semnul Fecioarei, semn guvernat de planeta Mercur. Până atunci trebuie să gândim, să continuăm la proiectele începute, să valorificăm mesajele ce vin spre noi.
   Planeta Mercur este deosebit de importantă pentru sistemul minte - corp, ea modulează legătura directă dintre Divinitate şi mintea umană. Mercur ne dă abilitatea de a concretiza ideile, acesta conlucrează cu întreg Universul la dezvoltarea noastră ca fiinţe spirituale. Indiferent de ceea ce facem, gândim, Mercur ne dă energie mentală foarte specială. Intrând în conexiune cu Universul, primind energiile cu sufletul deschis, cu încredere, putem controla propria minte.
  
    Rămâneţi în lumină!

No comments:

Post a Comment