Floarea vietii

Floarea vietii

Wednesday, March 27, 2013

Luna Plină în semnul Balanței 27 martie 2013, ora 11:27



Nu trebuie să ispăşeşti nimic pentru trecutul tău. Nu există decât momentul de acum, în care străluceşti ca o stea care luminează cerul întunecat.” Paul Ferrini
          În data de 27 martie 2013, ora 11:27 se formează aspectul de Lună Plină în semnul Balanței, activând axa caselor IV- X a familiei, respectiv a carierei și statutului social.
          Această Luna Plină aduce la lumină tot ce am plantat la Luna Nouă din 15 octombrie 2012 aflată în Balanță. Este vorba de energii deosebite pe care trebuie să le direcționăm în sensul armoniei, echilibrului în relația cu familia, cu societatea, cu propria țară. Luna Plină ne poate aduce concretizarea propriilor acțiuni demarate în faza de creștere a lunii. Este vremea să culegem roadele propriei munci sau ca urmare a proiectelor în care ne-am implicat cu multă pasiune. Acum obținem recunoașterea muncii noastre, a efortului depus în realizarea unui parteneriat. Descoperim un potențial uriaș de transformare personală. Ne sunt aduse în vedere informații prin care conștientizăm necesitatea de a apela la echilibru și la armonie în tot ceea ce facem.
          În această perioadă sunt amplificate procesele de prelucrare, de asimilare a vibrațiilor din mediul în care ne aflăm, indiferent de natura acestora. Se recomandă ca în perioada de fază maximă a Lunii Pline să gândim pozitiv, să evităm orice formă de agresivitate, să controlom agitația mentală orientând-o către acțiuni constructive.
          Ascendentul momentului de Lună Plină se află în Rac, la grad 15:34. Simțim acum nevoia să ne întoarcem la locul în care am copilărit, să fim aproape de părinți, de familie, de țară. Accesăm emoțiile și sentimentale care au fost îngropate în subconștient. Luna aflată în casa a IV-a accentuează această necesitate de apropiere față de părinți și de siguranța venită din copilărie. Aspectul ostil dintre Lună și Uranus în Berbec ne poate aduce în fața unor schimbări bruște vizavi de familie,au loc acum discuții care vor aduce la suprafață mesaje importante legate de proprii noștri părinți, precum și evenimente legate de locul de naștere, de propria țară.
          Axa Berbec-Balanță indică raporturile cu ceilalți, ne dă un plus de inițiativă, ne dorim să participăm la acțiunile de grup, să ne identificăm cu celălalt dorindu-ne asocierea, comunicarea și capacitatea de a ne bucura de prezenta oamenilor.
          Ne dorim cu orice preț notorietate în această perioadă (aglomerarea de planete: Venus, Soare, Uranus, Marte pe casa a X-a), dorința de a fi cât mai la înălțime pe scara ierarhică. Nu puține vor fi răsturnările de situație, opoziții fățișe ce vor afecta bunul renume al celor aflați la putere. Apare acum posibilitatea de a trăi experințe deosebite în carieră publică sau afaceri prin întâmpinarea de greutați din partea organelor guvernamentale.
       Jupiter în aspect favorabil cu Venus, Soarele și Uranus aflat în Berbec aduce evenimente favorabile vizavi de dragoste și căsătorie, vești venite pe neașteptate.
          Sursele de venit pot veni din asocieri originale, bazate pe interese comune un rol important avându-l călătoriile în străinătate, științele superioare, publicistică, tot ce ține de cercetare.
          Mercur în trigon cu Saturn în Scorpion favorizează studiul puterea de memorare, rațiunea și judecată, recomandându-se ca în această perioadă să ne orientăm către activitatea de publicare, lecturi și călătorii ce ne vor aduce împliniri în tot ce ține de sfera și preocupările culturale, satisfăcând setea de creație, imaginația fiind orientată mult mai ușor  către concretizarea propriilor idei, gânduri, trăiri.
          Nodul Nord lunar aflat în casa a V-a, în Scorpion a momentului de Lună Plină, reprezintă necesitatea de a găsi un echilibru prin creativitate. Este timpul să eliminăm tot ce este vechi din mintea și sufletul nostru, să lăsăm loc noilor semințe, noilor idealuri. Este momentul să punem pe primul plan construirea unei noi vieți bazată pe iubire, prețuirea oamenilor, pe acel sentiment de comuniune cu ceilalți oameni.
      Este momentul să acordăm o atenție deosebită raporturilor cu ceilalți. Acum constantăm dispariția bruscă a unor prieteni din viața noastră, fără a înțelege exact adevăratul motiv. Trăim senzația de neputință, este o stare care  ne trimită către solitudine, către sondarea celor mai profunde emoții. Este timpul să lăsăm orgoliul la o parte, patima și orice formă de emoție negativă. Absența scopurilor bine definite acum, ne-ar putea induce starea de neliniște, de impulsivitate ducând la reacții de agresivitate greu de stăpânit. Este momentul să acceptăm transformările care se produc în viața noastră, pierderi ce apar ca un semnal clar de schimbare a mediului în care ne aflăm, fie el profesional sau relațional, constatăm că acestea nu mai corespund sensului personal de evoluție.
          Lilith aflată în casa a XII-a a momentului parcă ne orientează în mod subtil către zona esoterismului, către necesitatea de a accesa informații la care poate că ajungem destul de greu în alte condiții. Jupiter aflat în casa a XII-a ne îndeamnă către locuri încărcate de spiritualitate, ne dorim să fim în comuniune cu Dumnezeu, să simțim împăcarea sufletului , împăcarea cu noi înșine.
     Chiron în casa a IX-a ne aduce deschiderea față de lume, față de aspirațiile superioare. Căutările se reliefează în zona spirituală, este poate modalitatea de a ne găsi vindecarea rănilor sufletești. Găsim un răspuns clar vizavi de metoda pe care trebuie să o adoptăm pentru a ne dezvolta din punct de vedere spiritual. Vin spre noi exact acele evenimente, situații de viață, oameni prin care ne vom lămuri exact de ce are nevoie propriul suflet. Sunt căutări ce se vor concretiza prin starea de împlinire, avem senzația de înălțare, ridicare dintr-o stare de incertitudine, de nelămurire a propriei existențe. Mesajul adus acum de asteroidul Chiron care se află în conjuncție cu Mercur în semnul Pești realizând împreună un frumos trigon cu planeta Saturn retrograd în semnul Scorpion, ne aduce mesaje ce ne vor lămuri vizavi de propriile noastre sentimente, emoții pe care le investim în tot ce este legat de călătoriile îndepărtate, de țelurile cele mai înalte, convingerile religioase. Simțim nevoia de a transcede tot ce este rutină, de a explora dincolo de propria cunoaștere. Sunt favorizate acum legăturile cu mentorii, cu ghizii, profesorii, este un moment foarte favorabil pentru a întrece propriile limite. Găsim acum un sens mult mai înalt al propriului potențial de dezvoltare.
        Luna aflată la gradul 7 în semnul Balanței, mesajul simbolului sabian ne spune: ”O femeie hrănește pui de găină și îi apără de ulii”.
        ”Legea” de bază a universului nostru este că fiecare eliberare de potențialități noi determină o polarizare a efectelor. O potențialitate nouă poate fi folosită atât pentru a construi, cât și pentru a distruge. Aceasta poate stimula oameni către un succes mai mare, iar pe alții la un eșec mai profund. Este foarte important să acordăm o maximă atenție oricărui semnal ce vine acum spre noi .
     Cele mai afectate zodii de această Lună Plină în semnul Balanței sunt semnele cardinale: Berbec, Balanță, Capricorn, Rac, dar şi pentru cei care au axele principale: ascendentul, descendentul sau orice planetă personală aflate în preajma gradului 7.
         

No comments:

Post a Comment