Floarea vietii

Floarea vietii

Saturday, June 1, 2013

Aspectele astrale ale lunii Iunie 2013          ”Mintea este singura cauză a înlănțuirii, dar și a eliberării”

          Soarele rămâne în semnul Gemeni până în data de 21 iunie 2013 când are loc solstițiul de vară. Este o perioadă dedicată studiului, asimilării de informații din cât mai multe domenii. Suntem curioși, vrem să știm cît mai multe, să înțelegem, să transmitem mai departe ceea ce am  învățat. Ne dorim diversitate în relații, iubim și ne dorim schimbarea, acceptăm că totul este supus evoluției, schimbării.
          Luna se află în prima zi din luna iunie în semnul Pești deschizându-ne către o lună plină de emoție, sensibilitate, imaginație puternică, frumusețe și de echilibru cu natura. În data de 8 iunie se formează aspectul de Lună Nouă în semnul Gemeni la grad 18. Ascendentul acestei Luni Noi se află în Scorpion, dedicându-ne astfel unei profunde introspecții, simțind nevoia de a cerceta propriul suflet, de a ne cunoaște și de a fi în acord cu propriuil destin. Suntem atrași de latura ocultă a existenței, de mister. Este un moment în care  descoperim lucruri mai puțin plăcute despre relațiile parteneriale.
          Planeta Mercur a intrat în semnul Rac în data de 31 mai, schimbând vibrația de la starea de expansivitate, de comunicare, deschidere și de transmitere a ceea ce gândim, iată că suntem acum dedicați sufletului, stării de introspecție. Suntem acum deschiși laturii spirituale a vieții, apreciem poezia, muzica, empatizăm, ascultăm cu răbdare ceea ce vrea să ne transmită celălalt.
      Planeta Mercur retrogradează în semnul Rac în perioada 26 iunie – 20 iulie, începând de la gradul 23:06în Rac la gradul 13:21’. Mercur retrograd ne face mai interiorizați, gânditori, ne preocupă lucrurile abstracte, rupte de planul concret, material. Este o perioadă în care intuiția este amplificată, ne conectăm  mult mai ușor la lumea astrală. Mercur retrograd ne pune în ordine viața socială și privată. Este o perioadă de liniște mentală, de retragere, de odihnă. Nu vom fi scutiți de evenimente ciudate, tocmai pentru că Mercur – mesagerul zeilor, ne aduce cele mai interesante, revelatoare mesaje.
          Planeta Marte tocmai ce a schimbat semnul, în data de 31 mai intrând în Gemeni unde va rămâne până în data de 13 iulie 2013. Marte în Gemeni ne îndeamnă la acțiune, devenim mai combativi, ambițioși, dinamici în felul în care vorbim, ne exprimăm, mintea este agitată, ingenioasă. Mintea este neobosită, Marte aflat în semnul Gemeni ne îndeamnă să acționăm, să ne împlinim dorințele, să punem în practică cele mai năstrușnice idei.
          Planeta Venus își schimbă vibrația intrând în semnul Racului în data de 3 iunie, unde va sta până în data 27 iulie 2013 când va trece în semnul Leului. Astfel că în toată această perioadă, Venus amplifică dragostea de casă, de familie, de țară, de mamă. Apar relații de iubire care se vor desfășura departe de ochii lumii. Câștigurile pot apărea ca urmare a activităților de relaxare, de pe urma comerțului desfășurat pe apă sau tot ce are legătură cu apa.
          În data de 26 iunie, planeta Jupiter intră în semnul Rac. Nativii semnului Rac se vor bucura de beneficiile aduse de marele benefic pe perioada 26 iunie 2013 – 16 iulie 2014. Semnul Rac este semnul de exaltare al planetei Jupiter, gândirea devine practică și atrasă de formele rafinate ale vieții. Suntem mult mai interesați de beneficiile pe care le putem obține prin implicarea în viața socială dar și prin investiții de orice fel, achiziționarea de proprietăți sau suntem interesați să legalizăm o relație.
          În data de 7 iunie planeta Neptun începe să retrogradeze în semnul Pești până în data de 13 noiembrie 2013. Astfel că urmează o perioadă de 5 luni de creștere spirituală prin aducerea la suprafață a lucrurilor de care nu eram conștienți până în acest moment. Este o perioadă de sensibilitate crescută, de empatizare, simțind în mod frecvent cum preluăm din suferința sau bucuria celuilalt. Neptun guvernează lumea iluzorie, lumea în care evadăm din realitate. Această perioadă de retrogradare a lui Neptun ne ajută să găsim ceea ce ne bloca evoluția spirituală, ce ne ținea departe de lumină. Este momentul să ne explorăm propria conștiință, dar s-ar putea să nu ne placă ceea ce aflăm acum despre noi. Este momentul să ne privim în oglinda sufletului.
      Planeta Pluto se află în retrogradare în semnul Capricorn (semn cardinal, de pământ, guvernat de Saturn). Pluto este octava superioară a planetei Marte ce se află în luna iunie în semnul Gemeni.  Prin aspectul de opoziție pe care le vor face planetele aflate în semnul Rac: (Mercur, Luna, Venus în zilele de 8,10,11,12,13,14 iunie) la planeta Pluto din Capricorn, suntem îndemnați să ne reevaluăm atitudinea, raportul cu ceilalți, cu prietenii, să vedem modul în care suntem percepuți, ce se dorește de la noi acum. Ceea ce am început în perioada de sfârșit de an 2012 și începutul anului 2013, ni se revelează acum ca o reconfigurare, ca o aducere la lumină a ceea ce nu puteam să vedem în acea perioadă dar care ne-ar fi ajutat să prevenim multe probleme desfășurate până  în acest moment. Iată că a venit momentul conștientizării, a transformării acțiunilor, relațiilor începute în acea perioadă. Pluto reprezintă planeta transformării, regenerării, renașterii, suntem astfel constrânși să ne schimbăm atitudinea față de noi înșine dar și față de ceilalți.
           În luna iunie ne vom bucura de producerea Piramidei regale pe semne de apă (Rac, Pești și Scorpion). Piramida de apă aduce înțelegerea subtilă și intuitivă a celorlalți. Amplifică creativitatea, imaginația, darurile de vindecare. Beneficiem de daruri minunate, dătătoare de speranță, de armonie, de iubire.
          Este o o perioadă în care sunt personificate principiile emoționale, ale schimbării și ale puterii ascunse. Sunt puse în prim plan capacitățile intuitive și imaginative, acordându-ne în mod firesc la activitățile spirituale și oculte. Este momentul în care ne exprimăm cele mai înalte calități spirituale: iubirea, compasiunea, ajutorul empatic. A venit momentul să ne eliberăm de rezidurile emoționale.
        Semnul Rac guvernează relația noastră directă cu Dumnezeul din inimă. În funcție de nivelul de evoluție al fiecăruia dintre noi putem contacta sau să fim contactați în această lună de către Ghizi spirituali.
          ”Atunci când suntem pregătiți să primim, așa cum se cuvine energia subtilă paradisiacă a iubirii, aceasta își găsește imediat calea către fiecare dintre noi” G.B


         
         
No comments:

Post a Comment