Floarea vietii

Floarea vietii

Tuesday, February 14, 2012

MERCUR ÎN ZODIA PEŞTI – 14 februarie, ora 03:37



   Mercur  îşi face intrarea în zodia Peşti , alături de Neptun va amplifica dorinţa de a comunica  dezvoltând capacitatea de a asimila cunoştinţe , îndemnându-ne către studiul din domeniul ocultismului, tot ceea ce ţine de mister, secrete şi în acelaşi timp vom căuta să împărtăşim  celorlalţi  din cunoştinţele noastre .
   Intervalul de timp, 14 februarie – 2martie , este o perioadă în care vom apela la diplomaţie, tact în comunicare cu ceilalţi şi nu de puţine ori ne vom dori să stăm de vorbă cu noi înşine amplificând dorinţa de autocunoaştere şi aspiraţia către o conştiinţă cosmică, universală.
   Trăirile afective riscă să devină instabile lăsând loc, în viaţa noastră, intuiţiei şi mai puţin raţiunii. Vom fi mult mai profunzi în exprimare căutând  locurile şi oamenii cu care să împărtăşim trăiri , amintiri, idealuri .Este o perioadă în care vom reuşi să ne detaşăm de latura materială a existenţei noastre, având atitudini caritabile ,vom fi mai aproape de cei aflaţi în suferinţă.    
    Se recomandă ca în acest interval de timp să acordăm  atenţie sporită sinelui, acelor mesaje venite  din noi, acestea corelate cu informaţiile venite din exterior pot duce la rezultate destul de interesante, răspunsuri la întrebări pe care ni  le adresasem de multă vreme (vizavi de latura noastră spirituală), fără a găsi un răspuns concret până acum . Este ca şi cum am găsi ultima piesă din jocul  puzzel.  
   Suntem angrenaţi într-un mecanism cosmic care ne obligă la evoluţie şi dacă suntem atenţi la mesajele primite prin diferite evenimente ale existenţei noastre, prin oamenii care ne pun răbdarea la încercare, fără să-i transformăm în duşmani,  putem spune că Mercur aflat în conjuncţie cu Neptun ( cărora li se va alătura şi Soarele în 19 februarie) , ne va da speranţa că nimic  nu este întâmplător.
  ”Mesagerul lui Dumnezeu “ , prin tranzitul  în zodia Peşti , ne va binecuvânta cu informaţii valoroase pe care le vom valorifica fiecare după cum credem .
  Pace, lumină şi iubire !

No comments:

Post a Comment