Floarea vietii

Floarea vietii

Saturday, May 5, 2012

LUNA PLINĂ în semnul Scorpion , 6 mai 2012, ora 7:35, ora României


     Cea mai mare Lună a anului va putea fi văzută pe cer în noaptea de sâmbătă, 5 mai. SuperLuna va fi cu 16% mai strălucitoare decât în mod normal. Aceasta este generată de intersecţia fazei de Lună Plină cu perigeul satelitului natural al Terrei (punctul de pe orbită în care se află cea mai aproape de planeta noastră).
   La faza de Lună Plină se formează aspectul de opoziţie al Soarelui cu Luna, care ajunge la maxim de luminozitate. Influenţa energetică poate fi simţită la fel, cu câteva ore înainte ( 14-18 ore) dar şi după acest moment. Emoţiile se manifestă la nivel maxim. Este bine să evităm tendinţa de a ne război cu toată lumea, să nu răspundem la provocări. În ultimele 2-3 zile înainte de faza de Lună Plină se recomandă să evităm intervenţiile chirurgicale. Atenţie la accidente de orice fel, mare prudenţă în trafic. Reprezintă un moment delicat de maximă agitaţie, pe care cei mai mulţi dintre noi îl resimţim chiar şi la nivel fizic ( dureri de cap, insomnii, stress). Nu vom fi scutiţi de insomnii. Un moment de descătuşare foarte mare de energii, cu un potenţial fantastic de punere în practică a planurilor, a proiectelor începute mai ales la ultima Lună Nouă .
    Luna se află la  grad 16:01  în semnul Scorpion în opoziţie cu Soarele pe grad 16:01 în semnul Taur, ascendentul momentului de Lună Plină se află în semnul Taur, semn fix, de pământ ce ne îndeamnă la stabilitate, la fermitate şi dominare, dar şi la construirea  lucrurilor durabile. Acum se vor concretiza  acele dorinţe pe care le-am exprimat cu toată sinceritatea , pe care ni le-am dorit din tot sufletul. A venit vremea culesului !
    Este puternic activată axa VI- XII, o axă a sănătăţii, a muncii dar şi a constrângerilor, a sacrificiilor . Este timpul în care primim răspunsuri referitoare la locul de muncă, sănătate, dacă este bun sau nu tratamentul pe care îl urmăm, dar şi o perioadă în care ni se cere să dăruim necondiţionat, să renunţăm la acele bagaje care ne împiedică să înaintăm pe drumul nostru. Vom avea acea senzaţie de lumină, de adevăr, acel sentiment că suntem vegheaţi din umbră. Semnul Scorpion amplifică trăirile , sentimentele profunde, visele premonitorii. Luna aflată în opoziţie cu Soare şi Lilith din semnul Taur, nu face decât să amplifice starea de teamă, frică că nu suntem acolo unde trebuie, cu cine trebuie, o frică pe care încă nu o putem explica. Vom primi oare ceea ce ni se promite?
     Planeta Venus aflată în aspect armonios cu Mercur ne creează o stare bună, de optimism, dorinţa de a ne exprima ideile, de a ne informa din cât mai multe domenii, de a împărtăşi din propria experienţă. Sunt stimulate activităţile ce ţin de câştig bănesc,de talent, de rafinament şi simţ artistic, de toate beneficiile aduse de realizările intelectuale ( scris, oratorie, călătorii scurte, publicitate).
    Planeta Saturn aflat încă în retrogradare în semnul Balanţei realizează aspect armonios cu guvernatoarea semnului în care se află – Venus- ,  se va simţi o stare de revigorare în relaţiile de iubire, de prietenie, o creşterea a ataşamentului faţă de partener, de familie. O perioadă de bunăvoinţă în relaţii.
   Planeta puternic transformatoare Pluton aflată în semnul Capricorn , casa a VIII-a a momentului de Lună Plină, guvernator al semnului Scorpion, realizează o relaţie benefică cu Luna amplificând emoţiile, trăirile la nivelul subconştientului, sunt amplificate experienţele senzoriale şi conştiente de factură superioară. Abilităţile psihice se vor manifesta pe diverse planuri : proiecţie astrală, vise, ocultism. Este o perioadă în care trebuie folosite la maxim oportunităţile, împrejurările în care ne aflăm. Vor avea loc puternice interacţiuni în planul afectiv. Marte vine să completeze acest tablou, punând într-un mod direct planurile în aplicare, ne dă putere de muncă, de încredere în propria persoană, curajul de a lua decizii ferme. Ne dă posibilitatea de a ne atinge scopurile într-un mod firesc. 
   Planeta Mercur (în Berbec) aflată în opoziţie cu Saturn (în Balanţă) ne avertizează asupra modului în care ne exprimăm, cum ne cerem drepturile. Ne vom confrunta , într-un mod brutal, cu criticile celorlalţi, cu opoziţia făţişă , iar eforturile noastre ar putea fi zădărnicite , planurile răsturnate dacă ceea ce am construit până acum a fost realizat dintr-un motiv egoist. Minciunile sunt demascate şi nu vom fi scutiţi de articole scandaloase. Este un timp în care trebuie să ne orientăm energia într-un mod cât mai pozitiv.
   Soarele aflat în conjuncţie cu Lilith în casa a XII-a a momentului de Lună Plină din semnul Scorpion, ne avertizează asupra încercărilor venite spre noi într-un mod inexplicabil. Sunt evenimente ce ne cer să reformulăm propriile credinţe, trăiri, evenimente cu profundă încărcătură karmică. Răspunsuri venite pe căi ascunse, într-un mod inexplicabil.
  Sunt încercări de viaţă pe care le vom accepta într-un mod firesc, tocmai pentru că, simţim la nivel subconştient că nu am putea altfel să evoluăm decât dacă ne acceptăm Destinul atât colectiv, cât şi individual. Este o Lună Plină plină de răspunsuri, venite în starea de vis, dar se cere o mare atenţie la ceea ce selectăm sau alegem să aplicăm în viaţa noastră. Lilith este cea care ne avertizează să fim precauţi în luarea deciziilor.
     Energia Lunii ne va inunda întreaga fiinţă astfel că nu vom avea cum să nu rămânem fascinaţi de forţa ei în existenţa noastră, de importanţa acesteia în evoluţia noastră ca şi spirite, ca şi umanitate. Absolut tot ce este în Univers ne hrăneşte cu energie. De noi depinde cum o folosim.
     Mult succes!
 
   


No comments:

Post a Comment