Floarea vietii

Floarea vietii

Saturday, September 29, 2012

Luna Plină în Berbec 30 septembrie 2012, ora 6:18

      
       Lasă suferinţa să se manifeste şi... înalţă-te!!!


    În data de 30 septembrie, ora 6:18 se produce aspectul de Lună Plină pe gradul 7:22 în Berbec în opoziţie cu  Soarele aflat pe gradul 7:22 în Balanţă. Este un eveniment deosebit de important având în vedere că planeta Uranus aflat pe gradul 6:31 în Berbec se află în conjuncţie cu Luna Plină.
   Axa vizată de această Lună Plină este Berbec - Balanţă, este un eveniment ce ne îndeamnă la găsirea echilibrului în relaţii, de respect pentru sine şi pentru celălalt. Este momentul să ne întoarcem la proiectele pe care le-am gândit la  Luna Nouă din Berbec
 (8 martie 2012). Este momentul să privim cu sinceritate la acele strategii, proiecte pe care le-am început atunci, la relaţiile  şi parteneriatele pe care le-am iniţiat în jurul Lunii Noi în Berbec. Luna Plină aflată pe axa Berbec - Balanţă atrage atenţia asupra relaţiilor de cuplu, de parteneriat, asupra felului în care folosim energia pentru a ne atinge scopul propus. Acum primim lecţia de viaţă pentru a conştientiza modul în care ne putem integra într-un grup, într-o relaţie, învăţăm să devenim deschişi către acceptarea principiului drepturilor egale. Acum culegem roadele muncii noastre, vedem cu claritate cât ne-am abătut de la calea noastră lăsându-ne influenţaţi de ceilalţi. Berbecul este o zodie a începuturilor, al verbului „a fi”. Suntem chemaţi să folosim energia pentru a reconfigura relaţiile în care ne aflăm (de parteneriat, de familie, de iubire...). Suntem invitaţi să trăim iubirea concetrându-ne atenţia pe propria fiinţă. Această Lună Plină ne ajută să redefinim spaţiul intim în care ne aflăm dar şi  să observăm felul în care ne percep ceilalţi.
     Opoziţia Lună-Soare se realizează pe axa I-VII este o axă a relaţiilor  interumane şi a parteneriatelor, a oamenilor cu care realizăm relaţii. Această axă reprezintă acele aspecte ale sinelui pe care le ascundem de ochii celorlalţi. Dragostea, asocierea, începerea şi sfârşitul relaţiilor cu alţi oameni care ne dau capacitatea de a ne bucura că trăim şi că depindem de alţii. Luna Plină aflată pe această axă este în conjuncţie cu planeta Uranus din Berbec generând astfel probleme personale ce pot conduce la transformări majore în relaţii, ruperi bruşte, profund transformatoare, divorţuri, acţiuni pripite, schimbare de domiciliu. Uranus generează o energie puternică, eliberatoare generând reacţii imprevizibile, agresivitate exagerată aducând la lumină punctele vulnerabile ale unei relaţii, adevărata faţă a partenerului sau a asociatului. Guvernatorii semnelor Berbec şi Balanţă, respectiv Marte şi Venus se află într-o relaţie  tensionată ceea ce amplifică şi mai mult conflictul în cadrul relaţiilor de iubire, trecerea bruscă de la iubire la ură, dorinţa de răzbunare. Este o perioadă destul de confuză, de instabilitate emoţională în care aspectele formate între planete pe acest moment de Lună Plină în Berbec, ne duc cu gândul la un război al sufletelor neîmplinite, al dorinţelor refulate, al îndepărtării de lumina Divină.
     Cei ce s-au păstrat pe cale armonizând fapta cu gândul şi cu sufletul vor avea parte de energii puternice, vor beneficia de starea de înălţare, de iluminare, de mesaje venite din astral. Este o perioadă benefică stărilor de meditaţie şi de armonizare a energiilor.
    În faza de Lună Plină este  momentul de energie maximă, cu câteva ore înainte (14-18 ore) dar şi după acest moment emoţiile noastre se manifestă la un nivel maxim, este bine să conştientizăm, să nu ne lăsăm pradă tendinţei de a ne certa, de a deveni agresivi, trebuie să avem răbdare, să fim toleranţi, să nu răspundem la provocări. Trebuie să acordăm o atenţie foarte sporită accidentelor. În această perioadă creşte activitatea seismică a pământului. Este bine să evităm intervenţiile chirugicale.
     Jupiter se află în casa a IX-a acestui moment ceea ce predispune la o bună intuiţie, clarviziune. Discuţiile, tratativele la nivel internaţional iau amploare revenindu-se asupra unor parteneriate, încercarea de a reconfigura anumite proiecte, legi, reluarea unor strategii. În cazul preocupărilor de factură ocultă putem beneficia de o perioadă favorabilă experienţelor psihice, premoniţii. Este un moment bun pentru a obţine ceea ce ne dorim, putem primi mesajele care să ne pună în postura de a clarifica momentele de confuzie, de derută la nivel spiritual.
     Guvernatorul semnului Gemeni dar şi al ascendentului  acestui moment de Lună Plină aflat în Fecioară, planeta Mercur se află în semnul echilibrului, al armoniei -semnul Balanţei, în casa a II-a a momentului de Lună Plină ceea ce ne va aduce beneficii în legătură cu comerţul, avantaje venite în urma negocierilor, tratativelor şi a deschiderii către tot ce ţine de studiu, publicitate şi călătorii.
    Ascendentul momentului de Lună Plină se află pe gradul 26:04 în semnul Fecioarei, semn de pământ, mobil, feminin - este timpul să ne organizăm acţiunile, proiectele, să le dăm o direcţie precisă şi stabilitate. Acum căutăm starea de solitudine încercând să descoperim adevăratul sens al evenimentelor. Analizăm ,în cele mai mici detalii, străduindu-ne, aproape într-un mod obsesiv, să vedem unde am greşit, dacă putem să evităm un rău şi mai mare care se poate produce în orice moment.
   Simbolul sabian pentru gradul ascendentului 26 „Un băiat cu o cădelniţa oficiază lângă preot la altar”. Omenirea a ajuns în stadiul participării efective la marele ritual al evoluţiei planetare. Individul este condus acum către activităţi transcendente. El trebuie să servească cu umilinţă şi atenţie intensă ceea ce deocamdată este dincolo de înţelegerea lui spirituală.
     Opoziţia dintre Venus şi Neptun ne avertizează asupra încrederii pe care o acordăm celorlaţi.Acordăm o atenţie sporită  preocupărilor cu caracter secret. Suntem atraşi în activităţi care se vor dovedi, mai tarziu, ca fiind bazate pe escrocherii. Trebuie să fim atenţi la mesaje, semnale, la cuvinte, la cele mai neînsemnate gesturi. Trebuie să ne păzim de furturi, şantaj emoţional, pagube de orice fel. Important este să acordăm o atenţie deosebită intuiţiei, planului divin, să cerem ajutorul înainte de a lua orice decizie. Chiar şi cel mai neînsemnat sfat venit din partea unui amic, ne poate deschide mintea şi să percepem adevăratele intenţii venite din partea „binevoitorilor”.
    Triunghiul minor Ceres - Venus - Saturn ne ajută să ne exprimăm mai bine în planul afectiv, să reorientăm acţiunea, să contracarăm decepţia, dezamăgirea din planul relaţiilor. Suntem ajutaţi acum să descoperim latura frumoasă a existenţei reuşind să găsim resursele necesare vindecării rănilor. Ne orientăm  mult mai uşor către exterior, comunicăm cu sensibilitate şi obiectivitate propriile emoţii. Suntem ajutaţi să punem în practică calităţile creatoare.
    Înfluenţa majoră a acestei Luni Pline în Berbec va fi asupra semnelor cardinale: Berbec, Balanţă, Rac, Capricorn, în special asupra celor născuţi în preajma datei de 29 (plus, minus trei zile) dar şi asupra celor care au planete natale aflate aproape de gradul 7 în Berbec, Balanţă, Rac, Capricorn.
     Este timpul să ne privim cu seninătate şi împacare, să acceptăm că tot ce vine spre noi face parte dintr-un plan mult mai înalt. Suntem purtători de lumină şi creştem prin lumină, fiecare eveniment de viaţă ne aduce mai aproape de adevărata cale. Trebuie doar să privim cu încredere că nimic nu este întâmplător, iar fericirea se află în noi înşine.
     Scăldaţi-vă în lumină!

No comments:

Post a Comment