Floarea vietii

Floarea vietii

Sunday, March 17, 2013

Planeta Mercur în mers direct în semnul Pești 17 martie 2013, ora 22:03



       Planeta Mercur care a retrogradat în perioada 23 februarie - 17 martie 2013, își reia mersul direct în semnul Pești.  A fost o perioadă de aproximativ trei săptămâni în care ne-a adus în față răspunsuri pe care poate că le căutam de prea mult timp. Răspunsuri la situații de viață bulversante, aflate într-o zonă de umbră, dar care au reușit să ne aducă la suprafață iluzia propriilor trăiri, ne-a ajutat să conștientizăm necesitatea de a ne rupe cât mai repede de trecut. Se pare că am făcut o introversiune în trecutul nostru, sondând cele mai profunde emoții, gânduri și în felul acesta să acceptăm că trebuie să ieșim din starea de incertitudine, de ceață vizavi de relații, parteneriate, profesie, vizavi de domeniul de viață reprezentat de casa din harta natală a fiecăruia, în care se află planeta Mercur acum în tranzit.  
       Mercur, considerat mesagerul lui Dumnezeu, ne-a adus în cale ceea ce am cerut cu insistență: revelarea adevărului. În această perioadă de retrogradare a lui Mercur prin semnul Pești în preajma asteroidului Chiron (vindecatorul), Neptun (idealuri dar și iluzii, dezamăgirea), Marte (energia), Venus (sentimentele, iubirea), Luna, Soarele au conlucrat împreună la necesitatea desprinderii de trecut,  la vindecarea, conștientizarea vindecării sufletului prin desprinderea de iluzia trăirii unor sentimente care nu corespundeau cu realitatea. O perioadă prin care am simțit că vindecarea vine odată cu iertarea, înțelegerea și în egală măsură cu acceptarea faptului că iubirea necondiționată este o formă de vindecare a propriului suflet.
      În perioada 23 februarie - 17 martie 2013, ne-am lovit de tot felul de lucruri ciudate, întârzieri în proiectele noastre, în acțiunile propuse, evenimente de viață ce ne-au obligat să ne grăbim să îngropăm suferința, iertând și iertându-ne.
       Din 17 martie începem să punem în practică proiectele propuse dinainte de data de 23 februarie, fie ele de natură emoțională, relațională, profesională sau spirituală. Odată cu clarificarea lucrurilor, ne concentrăm  pe o nouă direcție, renăscuți, detașați de ceea ce ne-a îngreunat mintea și sufletul.
    Odată cu ziua de 18 martie, evenimentele se vor produce cu mare viteză. Ne apropiem de echinocțiul de primăvară (20 martie ora 13) cu pași repezi, renăscuți, dornici de a ne bucura de primăvară cu sufletul și cu mintea, dornici de a pune o nouă temelie la Destinul personal.
      Mercur își reia mersul direct în Pești în preajma gradului 6. Dacă încercăm să facem o retrospectivă asupra evenimentelor din preajma zilei de 9 februarie 2013, când planeta Mercur- aflat la grad 6 în Pești- se afla în conjuncție cu Marte, Chiron și Neptun , observăm că ceea ce simțeam atunci vizavi de proiectele noastre, de relația de iubire, visele de atunci pe care ni le-am propus, le-am dorit, ni se revelează acum într-o cu altă lumină, clarificatoare a ceea ce simțeam, trăiam în acele momente. În data de 10 februarie a avut loc Luna Nouă în Vărsător care ne-a pus în prim plan legăturile sentimentale cerându-ne să acordăm o mare atenție mesajelor venite din această direcție, semnale care ne avertizau asupra a ceea ce urma să vină, dezămagiri, revelări a unor realități  nu tocmai plăcute dar se pare că au fost absolut necesare pentru a ne menține pe direcția aleasă în acord cu Divinitatea.
     În această zi de 17 martie, Mercur (mesajul, comunicarea) și Neptun (iluzia, dezamăgirea dar și iubirea necondiționată) se întâlnesc pentru a conlucra la primirea mesajului  (fie prin vis, fie prin intervenția unor persoane).  Acum ne rupem definitiv de ceea ce trebuie, ne desprindem de ceea ce ne făcea rău, mai mult sau mai puțin în mod direct. Acum  ne desprindem de întuneric,  acceptăm că am venit aici pentru a ne învăța lecția de viață prin detașarea de tot ce ne împiedica să mergem în direcția creșterii spirituale.

No comments:

Post a Comment